Čelno trčenje v Apačah: prehiter voznik z neregistriranim vozilom
Črna kronika
Tipografija

Iz Policijske uprave Maribor sporočajo, da sta se v Apačah (občina Kidričevo) in Pivoli pri Hočah včeraj zgodili prometni nesreči. V Mariboru so neznanci ukradli osebni avtomobil, na avtocesti med Šentiljem in Mariborom je zgorel osebni avtomobil višjega cenovnega razreda.

Včeraj pozno popoldan je po lokalni cesti v Apačah, iz smeri Lovrenca na Dravskem polju proti Njivercam, 41-letni moški vozil neregistriran osebni avtomobil. Ko je pripeljal v bližino hiše Apače številka 301, se je pred njim iz njegove desne v promet vključil osebni avtomobil. Ker 41-letni voznik ni prilagodil hitrost vožnje, je močno zaviral ter zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem se je tedaj pravilno pripeljal 47-letni voznik osebnega avtomobila. Vozili sta čelno trčili, oba voznika sta se v trčenju telesno poškodovala.

Motorist zaradi neprilagojene hitrosti v globel

47-letni voznik kolesa z motorjem je včeraj popoldan vozil po lokalni cesti izven naselja Pivola, iz smeri Hočke koče proti Pivoli. Zaradi neprilagojene hitrosti je padel in se skupaj s kolesom z motorjem skotalil okrog 40 metrov v globel v gozdu. Ustavil se je v hudourniškem potoku, kjer se je zagozdil med skalami. V nesreči se je voznik hudo telesno poškodoval, med vožnjo pa je sicer uporabljal varnostno čelado.

Ukradli Ford C-MAX

Neznani storilec je minulo noč v Mariboru odtujil osebni avtomobil znamke Ford C-MAX SCTi, rdeče barve, registrske številke MBDL-852, letnik 2014, ter s tem lastnico oškodoval za 15.800,00 evrov. Vse, ki bi karkoli vedeli o ukradenem vozilu, policisti prosijo, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Zgorel kabriolet, škoda 58.000 evrov

V četrtek je zaradi tehnične napake na vozilu, na avtocesti A1 Šentilj – Maribor, zagorel skoraj nov osebni avtomobil znamke Mercedes tip E220E - Cabriolet in nato v celoti zgorel. Tuja krivda je kot vzrok za požar izključena. Poškodovan ni bil nihče, požar pa so pogasili gasilci. Materialna škoda znaša okoli 58.000 evrov.

Najbolj brano

Bel kombi tudi v Lancovi vasi Bel kombi tudi v Lancovi vasi
Torek, 31 Maj 2016 16:18
Zloglasni bel kombi naj bi doslej opazili v Cirkulanah, Kidričevem, Ormožu in Stojncih, danes pa še ...

Preberite več...

Ptujčan umrl ob padcu v potok Grajena Ptujčan umrl ob padcu v potok Grajena
Četrtek, 02 Junij 2016 15:45
Danes dopoldne se je v središču Ptuja, ob slaščičarni Jagoda, zgodila tragična nesreča. Moški, sicer...

Preberite več...

Cirkulane: Na silvestrovo izgubili vse Cirkulane: Na silvestrovo izgubili vse
Sobota, 31 December 2016 15:48
Danes, 31. decembra, okoli pol enajste ure dopoldan je zagorelo pri Marohovih v Gradiščah 13 v občin...

Preberite več...

Podlehnik: Gasilski avto v krožišču pristal na strehi Podlehnik: Gasilski avto v krožišču pristal na strehi...
Četrtek, 03 Avgust 2017 20:46
V Podlehniku se je danes zvečer, nekaj minut pred 20. uro, zgodila nenavadna prometna nesreča: na st...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300