Slov. Bistrica: Za zaščito pred soncem izmaknil dva senčnika
Črna kronika
Tipografija

Slovenjebistriški policisti so minuli teden zabeležili osem tatvin, začasno so odvzeli pet vozniških dovoljenj in enemu kršitelju zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.  Obravnavali so tudi kuhinjski požar in delovno nesrečo.

Tudi minuli teden so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec v gozdu na Križnem vrhu požagal in odtujil več hrastov oziroma 35 m3 hlodovine ter s tem lastnika oškodoval za 6.900 evrov.

Na zgornji Polskavi na avtocestnem počivališču je nepridiprav iz rezervoarja tovornega vozila iztočil 700 litrov dizelskega goriva in s tem poljskega državljana oškodoval za 750 evrov.

Na slovenjebistriškem bazenu je eden izmed obiskovalcev ostal brez denarnice, na parkirnem prostoru trgovskega centra pa je neznani storilec vlomil v avto in odtujil žensko denarnico, v kateri je imela oškodovanka 20 evrov gotovine in dokumente. Po oceni policistov je bila oškodovana za 200 evrov. V Zgornji Bistrici pa je nepridiprav s terase gostinskega lokala odtujil dva senčnika s podstavki in s tem lastnico oškodoval za 400 evrov.

Policisti so bili poklicani tudi v Poljčane. »Oškodovanec nas je obvestil, da je kupil rabljeni menjalnik za osebni avtomobil in ga vgradil, pri tem pa ugotovil, da menjalnik ne deluje. Menjalnik je vrnil prodajalcu, kakor sta se pred tem tudi dogovorila, ta pa mu sedaj noče vrniti denarja. Oškodovan je za 800 evrov.  Obveščeni smo bili, da je neznani storilec v steklo okna lokala vrgel kamen, s katerim je steklo razbil in si omogočil, vstop v notranjost. Notranjost lokala je pregledal in razmetal ter si iz predala blagajne prilastil 50  evrov menjalnega denarja. Skupna materialna škoda znaša 300 evrov,« so sporočili slovenjebistriški policisti.

Povzeto po poročilu PP Slovenska Bistrica

Najbolj brano

Bel kombi tudi v Lancovi vasi Bel kombi tudi v Lancovi vasi
Torek, 31 Maj 2016 16:18
Zloglasni bel kombi naj bi doslej opazili v Cirkulanah, Kidričevem, Ormožu in Stojncih, danes pa še ...

Preberite več...

Ptujčan umrl ob padcu v potok Grajena Ptujčan umrl ob padcu v potok Grajena
Četrtek, 02 Junij 2016 15:45
Danes dopoldne se je v središču Ptuja, ob slaščičarni Jagoda, zgodila tragična nesreča. Moški, sicer...

Preberite več...

Cirkulane: Na silvestrovo izgubili vse Cirkulane: Na silvestrovo izgubili vse
Sobota, 31 December 2016 15:48
Danes, 31. decembra, okoli pol enajste ure dopoldan je zagorelo pri Marohovih v Gradiščah 13 v občin...

Preberite več...

Podlehnik: Gasilski avto v krožišču pristal na strehi Podlehnik: Gasilski avto v krožišču pristal na strehi...
Četrtek, 03 Avgust 2017 20:46
V Podlehniku se je danes zvečer, nekaj minut pred 20. uro, zgodila nenavadna prometna nesreča: na st...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300