1200 obiskovalcev dobrodelne prireditve Vsi skupaj smo ZA
Družba
Tipografija

Letošnji 14. junij je ponovno dokazal, kaj zmorejo ljudje odprtih src in vsi tisti, ki mislijo dobro. V Termah Ptuj se je odvil izjemen, že tretji dobrodelni projekt družbe Radio-Tednik Ptuj, na katerem se je zbralo kar 1200 udeležencev, ki so doživeli enega svojih najlepših dni.

Preživeli so nepozabni dan druženja in veselja ob bazenih Term Ptuj, vrhunec pa z dobrodelnim koncertom, na katerem so nastopili Tanja Žagar, Dejan Vunjak, Pajdaši, Donačka, Siniša Žunec, Kaja Kralj in Minea Gabrovec, zmagovalki projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo 2015, Gabrijela Hrženjak, polfinalistka hrvaškega Super talenta 2009, ter kot presenečenje še Učiteljice in Ivan Zak. Takšne zabave in navdušenja, kot je bila tretja prireditev projekta Vsi skupaj smo ZA enakost – prijateljstvo – sopomoč, na tem območju še ni bilo, da bi bila prežeta s toliko energije in odprtega srca; čustva so kar vrela. To je najlepša nagrada za organizatorja in njegove sodelavce, da s projektom nadaljujejo in ga razširijo v okolje, da se bo razširil krog ljudi, ki želijo delati dobro, in da bo pozitivna energija tista, ki bo gnala naprej, da bo življenje vseh lepše in kakovostnejše. Pomembno je, da so prišli vsi tisti, ki jim je bila prireditev namenjena.

Direktor družbe Radio-Tednik Ptuj Drago Slameršak je posebej izpostavil, da so le oni resnični zmagovalci. Čestital jim je, da so sprejeli idejo družbe Radio-Tednik Ptuj in njenih sodelavcev v projektu, da so se odzvali in da so preživeli čudovit dan, ki ga ne bodo dolgo pozabili.

Ob takšni podpori se za usodo projekta ni bati, tudi širil se bo. Že letos so prvič prišli gostje iz Hrvaške, otroci iz OŠ s posebnimi potrebami Tomislava Špoljara Varaždin in otroci z downovim sindromom iz Čakovca. Pri tem je družbi pomagal direktor Varaždinskih vijesti Mirko Jurič. Drago Slameršak se je zahvalil tudi vsem sponzorjem in donatorjem, ki so prepoznali prednost sobivanja v druženju, spoštovanju različnosti, prijateljstvu, dobri družbi in dobri glasbi.

Zbrana sredstva letošnje prireditve bodo namenili OŠ dr. Ljudevita Pivka Ptuj in OŠ s posebnim programom Tomislava Špoljarja iz Varaždina.

Več preberite v petkovi izdaji Štajerskega tednika.

 

Najbolj brano

Od danes velja nov zakon za mučitelje živali: višje kazni in zapor Od danes velja nov zakon za mučitelje živali:...
Sobota, 11 Junij 2016 10:36
Mučiteljem živali se od danes obetajo strožje kazni. Uveljavlja se namreč novela kazenskega zakonika...

Preberite več...

Zdravniki svetujejo: Kako zdraviti bolečine v peti Zdravniki svetujejo: Kako zdraviti bolečine v peti
Ponedeljek, 01 Maj 2017 12:42
Bolečina v peti je pogost problem, ki v svoji najhujši obliki lahko zelo ovira hojo in druge aktivno...

Preberite več...

Ptujčanko v avtu pričakala kača Ptujčanko v avtu pričakala kača
Sreda, 08 Junij 2016 17:51
Regijski center za obveščanje je bil okrog 17. ure obveščen, da ima občanka na Osojnikovi cesti v av...

Preberite več...

Zaščitne maske niso več obvezne! Zaščitne maske niso več obvezne!
Četrtek, 28 Maj 2020 16:25
Po odločitvi vlade bodo od ponedeljka v Sloveniji dovoljene javne prireditve do 200 oseb. Prav tako ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300