Prve dni odličen obisk McDonaldsa na Ptuju
Gospodarstvo
Tipografija

Navdušenje prvih obiskovalcev je pospremilo petkovo otvoritev McDonaldsove restavracije na Ptuju, ki je v mesto prinesla nov sodobno opremljen družaben prostor, pestro izbiro dobro poznane McDonaldsove ponudbe ter kakovostno in še enostavnejšo postrežbo hrane. Poleg restavracije sta oviskovalcem na voljo še McCafe s ponudbo sladic in toplih napitkov ter McDrive, restavracija pa predstavlja tudi interaktiven kiosk, na katerem gostje sami opravijo naročilo in plačilo ter hrano samo prevzamejo. Nova pridobitev prinaša tudi 50 novih delovnih mest,  slavnostno otvoritev pa je zaznamovala še donacija Vrtcu Ptuj v vrednosti 3.000 EUR.

»Ptujska restavracija je sedemnajsta McDonaldsova restavracija v Sloveniji. Prav vsaka otvoritev nove restavracije je posebna, saj združuje trud in energijo vseh, ki so ustvarili ta odličen ambient. In prav vsakemu posamezniku, ki je del te naše zgodbe, gre zasluga, da danes stojimo tukaj,« je na otvoritvi dejal direktor družbe McDonalds v Sloveniji, Srđan Krumpak, ter dodal: »Prepričan sem, da je naša nova restavracija dodala poseben pečat tudi turistični ponudbi Ptuja in njegove okolice. Gostje v Sloveniji pričakujejo visoko kakovost hrane in postrežbe za primerno ceno. Iz leta v leto nam vse bolj zaupajo in mi se jim za to zahvaljujemo. Ptuj je dobil najsodobnejšo restavracijo v skladu z McDonaldsovimi svetovnimi merili, mi pa priložnost, da Ptujčanom ponudimo najboljše
iz McDonaldsa.«

Novo pridobitev za mesto je pozdravil tudi župan mestne občine Ptuj Miran Senčar, ki je poudaril: »McDonalds je za Ptuj prav gotovo velika pridobitev. Najprej zato, ker nudi nova delovna mesta, potem zato, ker je restavracija oživela območje, ki je bilo še pred pol leta degradirano, sedaj pa je čudovito in lepo. Pridobitev pa je tudi zato, ker je McDonalds svetovno znana priljubljena restavracija, tudi med Ptujčani«.

Da je prihod McDonaldsove restavracije pomemben tudi za razvoj lokalnega okolja, pa je ob prejemu donacije 3.000 eur, namenjene opremi igrišč vrtca Mačice, povedala ravnateljica Vrtca Ptuj Božena Bratuž. »Izredno sem vesela, da je prevagala misel, da je vredno vlagati v najmlajše,« je dejala in direktorju McDonaldsa predala zahvalno risbico vrtčevskih otrok. »Upam, da bo igriva risbica v restavracijo prinesla igrivi smeh in živžav tudi naših najmlajših otrok, ki imajo nepopisno radi McDonalds,« je še povedala.

Podjetje je takoj ob odprtju zaposlilo 30 rednih sodelavcev, priložnost pa je dalo tudi 20 študentom, ki med študijem
želijo poleg zaslužka nabrati še nekaj dragocenih delovnih izkušenj.

Najbolj brano

Zakaj so cene v avstrijskem Hoferju nižje kot v slovenskem Zakaj so cene v avstrijskem Hoferju nižje kot...
Ponedeljek, 05 Marec 2018 23:53
Prejšnji teden smo v roke dobili Hoferjeva prodajna promocijska kataloga za avstrijski in slovenski ...

Preberite več...

Od jutri na Ptuju McDonalds Od jutri na Ptuju McDonalds
Četrtek, 16 Junij 2016 14:13
Na Ormoški cesti na Ptuju jutri vrata odpira McDonaldsova restavracija s hitro prehrano.

Preberite več...

Nova delovna mesta na Štajerskem: samo v Mömaxu bodo zaposlili 100 delavcev Nova delovna mesta na Štajerskem: samo v Mömaxu...
Četrtek, 09 Junij 2016 18:19
Na območju mariborske službe zavoda za zaposlovanje, ki pokriva upravne enote Pesnica, Lenart, Slove...

Preberite več...

Talum: Med vikendom prva potrjena okužba zaposlenega Talum: Med vikendom prva potrjena okužba zaposlenega
Ponedeljek, 16 Marec 2020 10:24
Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bodo okužbe s koronavirusom pojavile v podjetjih, kjer pod istr...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300