Jutri v
Gospodarstvo
Tipografija

Lesnina jutri, v sredo, na Tržaški ulici 33 v Mariboru odpira vrata novega trgovskega centra s pohištvom in opremo za dom, ki se razteza na kar 15.000 m2 površin. Vrednost naložbe je okoli 20 milijonov evrov, v novem pohištvenem centu pa je zaposlitev dobilo več kot 100 ljudi.

Moderen center, eden največjih in najbolj ekskluzivnih pohištvenih salonov v Sloveniji, bo še dodatno utrdil vodilno pozicijo Lesnine kot najbolj prepoznavnega in največjega pohištvenega ponudnika v Sloveniji, ki je na trgu prisotna že 67 let. V novem salonu so predstavljene celostne bivanjske rešitve, ki odražajo najsodobnejše oblikovalske trende. Te po vsem svetu uvaja mednarodni tim strokovnjakov za urejanje prostora iz tretje največje svetovne trgovske verige s pohištvom XXXLutz, katere del je Lesnina, so na novinarski konferenci pred uradno otvoritvijo poudarili v vodstvu podjetja.

Kupcem je v novem salonu na voljo najširša izbira kuhinj, bogat »Baby« program za otroke do treh let, pestra paleta spalnega in bivalnega pohištva, prav tako pa je poskrbljeno za kakovosten izbor vrtnega in pisarniškega pohištva ter opreme za kopalnice, svetil in dekorativnega programa, ki zajema široko in pisano paleto dodatkov za dom.

V novem pohištvenem centru ponudbo Lesnine dopolnjuje še blagovna znamka Mömax, sicer pa so v podjetju poskrbeli tudi za najmlajše obiskovalce z otroškim kotičkom, ponudbo pa zaokrožujejo še z restavracijo.

 

Najbolj brano

Zakaj so cene v avstrijskem Hoferju nižje kot v slovenskem Zakaj so cene v avstrijskem Hoferju nižje kot...
Ponedeljek, 05 Marec 2018 23:53
Prejšnji teden smo v roke dobili Hoferjeva prodajna promocijska kataloga za avstrijski in slovenski ...

Preberite več...

Od jutri na Ptuju McDonalds Od jutri na Ptuju McDonalds
Četrtek, 16 Junij 2016 14:13
Na Ormoški cesti na Ptuju jutri vrata odpira McDonaldsova restavracija s hitro prehrano.

Preberite več...

Nova delovna mesta na Štajerskem: samo v Mömaxu bodo zaposlili 100 delavcev Nova delovna mesta na Štajerskem: samo v Mömaxu...
Četrtek, 09 Junij 2016 18:19
Na območju mariborske službe zavoda za zaposlovanje, ki pokriva upravne enote Pesnica, Lenart, Slove...

Preberite več...

Talum: Med vikendom prva potrjena okužba zaposlenega Talum: Med vikendom prva potrjena okužba zaposlenega
Ponedeljek, 16 Marec 2020 10:24
Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bodo okužbe s koronavirusom pojavile v podjetjih, kjer pod istr...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300