Talumovi zlati metulji in nagrade za inovativnost
Gospodarstvo
Tipografija

V kidričevskem Talumu, ki je največji industrialec v regiji, pozornosti ne usmerjajo samo v proizvodni proces, ampak tudi v rast in razvoj kadrov. Zavedajo se, da so dobri, inovativni in zanesljivi sodelavci pomemben steber poslovanja.

Ob tovarniškem prazniku v Talumu vsako leto sodelavcem podelijo zlate metulje. Tudi letos je bilo tako, zaradi epidemioloških razmer v bolj okrnjeni obliki, vendar nič manj slavnostno in srčno. Predsednik uprave Marko Drobnič se je sodelavcem – prejemnikom zlatih metuljev – iskreno zahvalil za vso zavzetost, ki jo namenjajo podjetju. »Iskrene čestitke ob prejemu najvišjega tovarniškega priznanja zlati metulj. Ponosen in počaščen sem, da vam lahko v imenu vseh sodelavcev Taluma izrečem zahvalo za opravljeno delo. Veselim se tudi skupnega ustvarjanja v prihodnje,« so besede, s katerimi je Drobnič čestital letošnjim nagrajencem Danici Marolt, Mariji Feguš Šmigoc, Zlatku Marinu in Zlatku Širovniku.

Danica Marolt iz poslovne enote Servis in inženiring je zlatega metulja prejela za življenjsko delo. V tovarni se je zaposlila pred 40 leti, njene naloge so bile vedno povezane z gradbenimi projekti v podjetju, kot so širitev proizvodnih kapacitet in vzdrževanje objektov. Med sodelavci velja za zanesljivo, zavzeto in strokovno, do podjetja goji izjemen čut pripadnosti.

Marija Feguš Šmigoc je v Talumu zaposlena od leta 1984, zadnjih 19 let v poslovni enoti Rondelice. Njeno delovno področje je administracija. Odlikujejo jo zanesljivost, odgovornost, ustvarjalnost in pripravljenost za sodelovanje.

Zlatko Marin je zaposlen v livarni.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Zakaj so cene v avstrijskem Hoferju nižje kot v slovenskem Zakaj so cene v avstrijskem Hoferju nižje kot...
Ponedeljek, 05 Marec 2018 23:53
Prejšnji teden smo v roke dobili Hoferjeva prodajna promocijska kataloga za avstrijski in slovenski ...

Preberite več...

Od jutri na Ptuju McDonalds Od jutri na Ptuju McDonalds
Četrtek, 16 Junij 2016 14:13
Na Ormoški cesti na Ptuju jutri vrata odpira McDonaldsova restavracija s hitro prehrano.

Preberite več...

Nova delovna mesta na Štajerskem: samo v Mömaxu bodo zaposlili 100 delavcev Nova delovna mesta na Štajerskem: samo v Mömaxu...
Četrtek, 09 Junij 2016 18:19
Na območju mariborske službe zavoda za zaposlovanje, ki pokriva upravne enote Pesnica, Lenart, Slove...

Preberite več...

Talum: Med vikendom prva potrjena okužba zaposlenega Talum: Med vikendom prva potrjena okužba zaposlenega
Ponedeljek, 16 Marec 2020 10:24
Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bodo okužbe s koronavirusom pojavile v podjetjih, kjer pod istr...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300