Iščejo direktorja CID Ptuj
Politika
Tipografija

Februarja prihodnje leto poteče mandat direktorju Centra interesnih dejavnosti Ptuj Aleksandru Kranerju. Svet zavoda je že objavil nov razpis, na katerega sta se prijavila dva kandidata. O tem, kateri program bo – najprej komisijo, nato pa svet – bolj prepričal, bodo predvidoma odločali še ta mesec.

17. novembra letos je bil objavljen razpis za delovno mesto direktorja Centra interesnih dejavnosti Ptuj. Rok za prijavo je bil osem dni, kar pomeni, da se je iztekel 25. novembra. Kot je dejal predsednik sveta zavoda Matic Ber, sta pravočasno prispeli dve prijavi. Imena kandidatov še sicer ostajajo uganka, uradno bodo znana šele, ko bo o tem razpravljal svet zavoda.

Neuradna, a zelo zanesljiva informacija pa je, da konkurenco sedanjemu direktorju dela Tine Janežič, zaposlen na oddelku za gospodarske dejavnosti Mestne občine Ptuj.

Zraven splošnih pogojev morajo kandidati izpolnjevati še naslednje: najmanj prva stopnja študijskega programa, formalne in neformalne oblike delovnih izkušenj, program dela in vizija razvoja zavoda za mandatno obdobje pet let.

O tem, kateri izmed dveh prijavljenih je primernejši in ima boljšo vizijo, bo odločal svet zavoda, seveda pa bo soglasje k imenovanju morala podati tudi ustanoviteljica, Mestna občina Ptuj.

Kot to veleva statut, bo o kandidatih naprej razpravljala tričlanska komisija. Zraven Bera sta v njej še Tina Alič in Valerija Tekmec.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Nova zakonodaja o ravnanju z živalmi: za mučenje živali do treh let zapora Nova zakonodaja o ravnanju z živalmi: za mučenje...
Torek, 07 Junij 2016 10:00
Februarja so na pobudo društva Ustavimo pasje borbe v Združeni levici pripravili predlog novele kaze...

Preberite več...

Ptuj: Mesto propada, podgane se redijo, oblast pa križem rok Ptuj: Mesto propada, podgane se redijo, oblast pa...
Petek, 24 Junij 2016 20:30
Junijska redna seja ptujskega mestnega sveta je bila daljša kot običajno: trajala je dobre tri ure, ...

Preberite več...

MNZ prodaja 80 rabljenih avtomobilov v paketu - za manj kot 60.000 evrov MNZ prodaja 80 rabljenih avtomobilov v paketu -...
Sreda, 15 Junij 2016 20:49
Ministrstvo za notranje zadeve je na svoji spletni strani objavilo zanimivo informacijo: prodaja nam...

Preberite več...

Slovenska Bistrica: Občina (ne)upravičeno zaračunava parkirnino? Slovenska Bistrica: Občina (ne)upravičeno zaračunava parkirnino?
Sobota, 20 Avgust 2016 11:05
Občina Slovenska Bistrica letno s pobranimi parkirninami prejme približno 35.000 evrov. Ali občina n...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 18.11.2018 17:58

    Zaradi gorečega vozila je oviran promet na pomurski avtocesti med počivališčem Lormanje in priključkom Lenart proti Mariboru.Na cesti med razcepom[…]

radioptuj300