Bosch regulator zavorne sile - pregled
Gospodarstvo
Tipografija

Zavorni sistemi pomagajo avtomobilom ustavljati in zmanjšatii hitrost, ko je to potrebno. Brez teh sistemov se vaš avtomobil ne bi razlikoval od igrače. Zahtevano je, da so avtomobili po vsem svetu opremljeni z odobrenimi regulatorji zavorne sile. Nesreče so v veliko primerih povezane z okvaro zavor. Upoštevajoč, kako pomembni in usodni so lahko zavorni sistemi, ga vsekakor morate imeti v svojem avtomobilu sedaj.

Bosch je poznan po proizvodnji najboljših rezervnih delov v industriji. Bosch regulator zavorne sile je še en izdelek, na katerega se lahko zanesete. Kot pričakovano, bodo imeli različni avtomobili različne zavorne zmogljivosti v glavnem zaradi pogojev obremenitev. Večja, kot je obremenitev, bolj sofisticiran mora biti zavorni sistem. S tem Bosch regulatorjem zavorne sile je učinkovitost boljša. Odvisen je od bremena z namenom, da se teža avtomobila razdeli na sprednja in zadnja kolesa. Vaš avtomobil bo ostal stabilen v trenutku, ko pritisnete na zavore pri visoki hitrosti.

Če vaš avtomobil uporablja diagonalno razporeditev zavorne sile, je potrebno razmisliti o dveh možnostih. Druga in boljša možnost je uporaba dvojnih regulatorjev. Nameščena sta dva samostojna regulatorja v enem ohišju. Ker delujeta hkrati, okvara enega regulatorja ne pomeni tudi okvare zavornega sistema. Drugi regulator bo prevzel delo. Učinkovitost je s tem izboljšana. To pomeni da lahko regulatorji zavorne sile odlično delujejo tudi za diagonalne zavore.

Nihče se ne šali z regulatorji zavorne sile. Ne želite se igrati z usodo. V to smo prepričani. Ko pride do okvare regulatorjev zavorne sile, je potrebno kupiti najboljši nadomestni del. Nato naj vam ga popravi najboljši avtomehanik.

Vsebina je na voljo na  www.RezervniavtoDeli24.si

 

 

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 29.05.2020 06:15

    Ponekod na Dolenjskem in na območju Ljubljane megla v pasovih zmanjšuje vidljivost, prilagodite varnostno razdaljo in hitrost.Dela:- Zaprt izvoz in[…]

radioptuj300