Vabljeni na veselo pustno rajanje v Qlandio Ptuj in Qlandio Maribor
Družba
Tipografija

Ne bodi šema in NE ostani doma!

Pust je skoraj tu in verjetno vas že srbijo pete, da zarajate ob taktu norčavih ritmov.

Prav v Qlandii Maribor so vam pripravili pust v znamenju plesa. V posebnem kotičku bo to soboto, 22.februarja, za starše in otroke na voljo pustna poslikava obraza. Skupaj z maskoto Qlaro boste zaplesali in kot pustna karavana mask naredili sprevod po nakupovalnem centru. Izbrali bodo tudi najboljše maske in razdelili privlačne nagrade.

Si želite prave indijanske zabave s bobni, plesom, lovljenjem bizona in s skrinjo vseh jezikov? Da? Potem pustno soboto, 22.februarja, preživite v Qlandii Ptuj – ne bo vam žal. Indijanska princesa Tisa vas bo odpeljala v skrivnostni svet Indijancev. Predstavila vam bo indijanske predmete in vam zaupala malo skrivnost ─ da se na Ptuju potika pravi indijanski poglavar »Črni sokol«. Pomagajte indijanski princesi priklicati poglavarja s posebnim indijanskim pozdravom, da ga osebno spoznate!

Izbrali bodo tudi najboljše maske in razdelili privlačne nagrade.

Ne bodi šema in NE ostani doma! Bodi  "QL šema" in pridi v Qlandio Maribor in Ptuj! Čaka te  zabava in zaključek s sladkim presenečenjem!! Pridružila se nam bo tudi naša maskota Qlara.

 

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300