NLB z novostjo: Prva mobilna banka kmalu na terenu
Gospodarstvo
Tipografija

V NLB smo izjemno ponosni na svojo novo pridobitev. Edini v Sloveniji imamo čisto pravo mobilno poslovalnico – NLB mobilno poslovalnico Bank&Go. Moderno opremljena, v rokah naših odličnih bančnih svetovalcev, bo občanom in mikro podjetjem ponujala bančne storitve, znanje, izkušnje in nasvete, predvsem pa osebni stik, brez katerega včasih preprosto ne gre.

Da se trudimo prisluhniti potrebam strank, je mantra, ki jo ponavljamo vse banke. Nekaj popolnoma drugega pa je to preliti v življenje. Pospešek, ki nam ga je dala korona na področju digitalizacije bančnih storitev, nas je pripeljal do izjemnega napredka v naši ponudbi. Tokrat pa smo šli še korak dlje – prisluhnili smo željam lokalnega okolja in zasnovali čisto pravo mobilno poslovalnico. Osebni stik je najbolj domač zlasti starejši populaciji, ki pa ji bomo poskušali približati tudi druge načine poslovanja, ki premoščajo fizično razdaljo in so na voljo 24 ur na dan.

Tanja Ahlin, direktorica poslovne mreže NLB, ob novici prve mobilne poslovalnice poudarja: »Naša rešitev je drugačna od običajne banke, a obenem smo z novo mobilno poslovalnico Bank&Go bližje ljudem, bližje naši tradiciji. Združili smo najboljše od obeh svetov, moderno in tradicionalno, saj nam zadovoljstvo strank veliko pomeni.« 

Veliki načrti pa imajo včasih ovinke. Največji ovinek NLB mobilne poslovalnice Bank&Go je vsekakor tisti prvi. Trenutne epidemiološke razmere so ji preprečile start in jo za kakšen mesec prikovale na mesto. Načrtovali smo, da bo naša mobilna poslovalnica prvič odšla na pot že novembra. A bo zaradi zaostrenih zdravstvenih okoliščin in ukrepov za zamejitev širjenja novega koronavirusa žal še nekaj časa ostala na parkirišču. V NLB namreč zdravje naših strank in zaposlenih postavljamo na prvo mesto ter dosledno upoštevamo priporočila in ukrepe pristojnih. A nič za to: pripravljena na vse, kar sledi, čaka, da se na pot odpravi takoj, ko bodo ukrepi to dopuščali. Njen dom pa je tam, kjer so naše stranke.

O tem, kdaj krene na pot in kje vse se bo NLB mobilna poslovalnica Bank&Go ustavila, vas bomo seveda ažurno obveščali.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300