Avtomat za kavo na kapsule – 3 razlogi, zakaj izbrati avtomat za kavo na kapsule
Družba
Tipografija

Pri odločitvi za nakup avtomata za kavo se mnogi sprašujejo kakšen tip avtomata za kavo izbrati. Ponudbe kavnih avtomatov je namreč precej. Že samih tipov kavnih avtomatov je veliko, potem pa je tu še široka izbira ponudnikov v vseh možnih cenovnih razredih. Večina pozna kavne avtomate z ročko, ki veljajo za neko klasiko. Novost, ki je med nami že kar nekaj časa pa so kavni avtomati na kapsule. Ti imajo v primerjavi s klasičnimi kavomati kar nekaj prednosti. V nadaljevanju si bomo pogledali, katere so glavne 3. Ali bo avtomat za kavo na kapsule prava izbira za vaše potrebe in želje, pa precenite sami.

Kako poteka priprava kave na kapsule

Priprava kave na kapsule poteka tako, da v režo za kavo vstavimo kapsulo, pristavimo skodelico in nato pritisnemo tipko za dolgo ali kratko kavo. Kava se že naliva v skodelico in v nekaj sekundah je pripravljena. Kartuša oz. kapsula se sama odvrže v za to namenjen predal. Tako ni potrebno brisati ali čistiti česarkoli. Tako avtomat za kavo na kapsule omogoča najčistejši možni način za pripravo kave.

Čista priprava

To je prednost predvsem tam, kjer morda ni vode ali lijaka v neposredni bližini. Tudi če je, je avtomat za kavo dobra izbira za delovne prostore, saj se ne zamujamo in motimo s stvarmi, ki niso povezane z delom.

Hitra priprava

Omenjen postopek pa prav tako velja za najhitrejšega. Do okusne in dobre kave pridemo pravzaprav že v nekaj deset sekundah. Kar je idealno sploh za uporabo avtomata v pisarni, saj se tako ne zamujamo z nepotrebnimi opravki.

Širok izbor kave

Mnogi bi si predstavljali, da je pri izbiri avtomata za kavo na kapsule potem omejena sama izbira kave. Pa temu ni tako. Na voljo je namreč ogromno različnih vrst kavnih kapsul od tistih najbolj poznanih proizvajalcev, do cenovno ugodnejših in manj poznanih. Kavne kapsule lahko kupimo preko spleta, trgovinah in v prodajalnah specializiranih za prodajo kavnih kapsul.

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300