Zakaj Štajerci za svoje spanje radi izberejo BoxSpring posteljo
Gospodarstvo
Tipografija

Odgovorov na to vprašanje je več. Med prvimi je vsekakor ta, da Štajerci cenimo domače delo, znanje in izdelke. Za svoj dom radi izbiramo kvalitetne in trajnostne izdelke, s katerimi dobro poskrbimo za domačnost, dobro počutje in z njimi na dolgi rok privarčujemo. Med te izdelke se zadnja leta štejemo tudi postelje BoxSpring. A ne kakršne koli postelje BoxSpring. Take, ki so izdelane v Sloveniji in ki dajo svobodo pri izbiranju višine postelje, barve oblazinjenja, boxspring dizajna in ležišča, ki ga ročno izdelajo glede na vaše telesne lastnosti, potrebe, morebitne zdravstvene posebnosti in želje po udobju.

Prava BoxSpring postelja nastaja pod okriljem slovenske ekipe Maremico
Gre za visoke in oblazinjene BoxSpring postelje, ki nastajajo izpod pridnih rok mojstrov podjetja Maremico. Prav njihove postelje so tiste, ki predstavljajo novi trend postelj, moderne postelje, poleg tega pa postavljajo spanje ter oblazinjen posteljni dizajn na povsem višjo raven. Prav njihova ljubezen do tovrstnega dela, inovativen pristop in želja zagotoviti vsakomur med nami popolno spanje in popoln videz postelje, je tisto kar dela BoxSpring postelje tako zelo priljubljene v Sloveniji.

5 razlogov zakaj je vredno spoznati BoxSpring postelje

 

  1. Pri izbiri postelje BoxSpring ne boste nikoli sami

Tu boste deležni svetovanja, saj se svetovalke zavedajo kako osebna je izbira vaše idealne postelje. Ker je njihov pristop izdelave, proizvodnje in prodaje na zelo osebni ravni, je pogovor o vaših potrebah in željah na prvem mestu. Šele potem izberete med modeli postelje BoxSpring in se začne priprava načrta za izdelavo vaše unikatne BoxSpring postelje.

  1. 2.      Na voljo boste imeli individualne rešitve

V BoxSpring postelji so vgrajene številne inovativne rešitve za najbolj osebno spanje kar ga pohištvena industrija premore. Pika na i je ležišče, ki bo izdelano izključno glede na vaše telesne lastnosti in želje po udobju.

  1. 3.      Mehkoba in kvaliteta oblazinjenja v več kot 100 barvnih odtenkih

Dovršeno oblazinjenje jim uspeva z uporabo kakovostnega materiala, ki je na voljo v več kot 100 barvnih odtenkih in je primerno prožen, da z njim ustvarjajo čudovite usnjene BoxSpring postelje.

  1. 4.      Postelji BoxSpring boste lahko podaljšali življenjsko dobo in tako privarčevali

Ker so BoxSpring postelje izdelane v Sloveniji, vam mojstri omogočajo osvežitev postelje in njeno obnovitev kadar koli boste želeli ter ji s tem podaljšali življenjsko dobo.

  1. 5.      Brezplačna dostava in montaža BoxSpring postelje

Tudi tu ne boste sami. Ko boste mojstroma pokazali, na katerem mestu želite, da kraljuje vaša nova postelja BoxSpring, bosta prinesla vse potrebno orodje in posteljo sestavila hitro ter strokovno, za seboj pa seveda tudi pospravila.

Preden boste v živo spoznali slovensko BoxSpring posteljo, si preberite kateri znani Slovenci imajo BoxSpring posteljo že doma in naročite 100-stranski Katalog – Katalog Spalnega centra Maremico.

 

 

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300