Zakaj tiskalnik raje najeti, namesto da bi ga kupili?
Družba
Tipografija

Z Optiptintom zaprintajte v barvah ljubezni.

Za nemoteno poslovanje vsako podjetje potrebuje vsaj en tiskalnik. Pojavi se situacija, ko moramo poslati skeniran dokument, natisniti potrdila ali obrazce in skopirati dokumentacijo za v arhiv. Gre za manjše zlo in strošek, ki se mu želi izogniti marsikateri podjetnik.

Da bi izgubili čim manj nepotrebnega časa in sredstev, se podjetja raje odločajo za najem tiskalnika.

Predstavljamo vam 5 razlogov, zakaj se podjetja raje odločajo za najem tiskalnika v primerjavi z nakupom.

Celovito upravljanje tiskanja razbremeni uporabnika vseh skrbi in nepotrebnih stroškov. Adijo skrbi povezane s tiskalnikom!

 

  1. Strošek printanja je fiksen in vsak mesec enak.

Najem ponuja najboljši pregled nad stroški tiskanja. Podjetje razbremeni začetne investicije nakupa lastniškega tiskalnika, hkrati pa tudi stroškov njegovega vzdrževanja, popravil in kupovanja potrošnega materiala. Najem ponuja celostno rešitev brez skritih stroškov in omogoča njihovo skrbno načrtovanje. Cena najemnine jefiksna in vključuje vse za brezskrbno tiskanje, kopiranje in skeniranje.

 

 

  1. Enostaven in brezskrbni najem.

Najem ponuja svobodo pri izbiri in ne nosi tveganja, zato se zanj veliko lažje odločimo. Najem je enostaven in učinkovit, z Optiprintom pa vaša skrb za tiskalnik postane popolnoma odveč. Tudi postopek sklenitve sodelovanja je enostaven. Na spletni strani www.optiprint.si oddate obrazec za brezplačno in neobvezujoče testiranje tiskalnika. Prijazni prodajni svetovalci vam svetujejo in dodelijo primerno napravo. Optiprintovi serviserji vam pripeljejo tiskalnik z Optiprintovo neskončno barvno kartušo, ga priklopijo, povežejo v omrežje in že ste pripravljeni na brezskrbno barvno tiskanje, kopiranje in neomejeno skeniranje.

Najem nudi brezskrbnost, saj podjetje razbremeni visoke investicije v nakup lastniškega tiskalnika. Ker podjetju ni treba skrbeti za tiskalnik, najem prihrani stroške vzdrževanja in popravil tiskalnika. Neskončna barvna kartuša je vključena in zaposlenim se potrebno več ukvarjati z nakupovanjem potrošnega materiala.

 

 

Optiprint ponuja brezskrbnost tiskanja. Tako vam ni potrebno skrbeti za čisto nič razen vsebino tiskanja.

 

2. Nič več vzdrževanja tiskalnika in nakupovanja kartuš.

Optiprint ponuja popolno brezskrbnost pri uporabi tiskalnika. V storitev najema tiskalnika so poleg tiskalnika vključeni vzdrževanje tiskalnika, servis, vsi rezervni deli in neskončna barvna kartuša. V primeru, da tiskalnik ne dela, vam ga brezplačno zamenjajo ali popravijo. Storitev vključuje celostno podporo, takojšnjo tehnično razrešitev na daljavo in odziven lokalni servis, ki težave na terenu razreši še isti dan. V primerjavi z nakupom je to velik prihranek na času in skrbeh. Zaposleni ne zapravljajo časa za naročanje potrošnega materiala ter se ne ukvarjajo s stresnimi situacijami, ko zaradi okvar ostanejo brez delujočega printerja po več tednov.

Skrb za tiskalnik je popolnoma odveč, saj najem vključuje celostno upravljanje in vzdrževanje tiskalnika. V primeru težav sta na voljo ekipa tehnične podpore na daljavo in odziven lokalni servis, ki težave na terenu razreši še isti dan.

 

3. Celovita in odzivna tehnična podpora.

Tiskalnik je javil okvaro? Kaj sedaj? Kje je najbližji servis? Ste vedeli, da je Optiprintov lokalni serviser od uporabnika v povprečju oddaljen največ 20 km? V nasprotju z nakupom tiskalnika, kjer morate sami poskrbeti za vzdrževanje, drago plačevati za servis in čakati na popravilo, si z najemom zagotovite tehnično odzivnost, ki je ključna za vaše nemoteno poslovanje v primeru težav. Optiprintova ekipa tehnične podpore se odziva z izjemno hitrostjo in več kot 95 % servisov zaključi znotraj enega delovnega dne. Za nenehno podporo in morebitna vprašanja so za vas na voljo tudi strokovnjaki v klicnem centru, na katere se lahko zanesete.

Optiprintova tehnična ekipa vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

 

4. Prisotnost po vsej Sloveniji, tudi na Štajerskem.

Optiprintovo poslanstvo je uporabnikom omogočiti popolno brezskrbnost tiskanja, zato nenehno stremijo k razvoju njihove storitve. Optiprint stranke so vedno na prvem mestu, o čemer priča več kot 4.000 zadovoljnih uporabnikov. Z razvito franšizno mrežo po vsej Sloveniji in z lokalno prisotnostjo zagotavljajo hitro odzivnost in zanesljivost ne glede na vašo lokacijo. Na Štajerskem uporabnike podpirajo Optiprintovi svetovalci in terenskega servisna ekipa s štajerskega konca.

Februar, mesec ljubezni v Optiprintu.

Ljubezen je v zraku! V mesecu februarju v Optiprintu praznujejo mesec ljubezni, zato so vam pripravili posebno ugodnost. Več informacij na tukaj. Optiprintovi svetovalci so vam na voljo za vsa dodatna vprašanja na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889 in elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Z Optiprintom zaprintajte v brezskrbnosti in barvah ljubezni!

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300