T-2 PONOVNO Z VAMI NA PTUJU
Gospodarstvo
Tipografija

Z veseljem sporočamo, da smo ponovno odprli našo T-2 poslovalnico v najstarejšem slovenskem mestu. Če si zaželite nov telefon ali uporabo naših sodobnih telekomunikacijskih storitev, nas obiščite na Ulici 5. prekomorske 10a.

V naši novi poslovalnici vam ponujamo individualno pomoč pri sklenitvi novih naročniških razmerij, svetovanje pri bogati izbiri T-2 paketov in pri nakupu novih mobilnih telefonov, tablic ali druge računalniške opreme. Pri nas boste našli vse za učinkovito, nemoteno in hkrati zabavno vsakodnevno komunikacijo doma, v službi ali v prostem času. Vse storitve na enem mestu.

Pooblaščeno prodajno mesto na Ptuju je odprto od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro ter ob sobotah med 9. in 12. uro. Za kakršnekoli informacije smo dosegljivi na telefonski številki 059 041 302 ali preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vljudno vabljeni v naše prostore!

T-2 ponuja vse, kar potrebujete

Pri nas vam ponujamo številne različne telekomunikacijske pakete, med katerimi boste zagotovo našli popolnega za vas in vaše potrebe.

Zanesljivi paketi v različnih velikostih in po ugodnih cenah združujejo visoko hitrost interneta in brezžični signal, ki dostopa v vse kotičke vašega doma, zagotavljajo možnost uporabe edinstvene televizije s širokim naborom programov, ki hkrati vsebuje tudi številne funkcije ter uporabo sodobne telefonije. T-2 Oranžni paketi že vključujejo programsko shemo in mobilno številko, Prilagodljivi paketi pa vam po ugodnih cenah ponujajo različne kombinacije interneta, telefonije in televizije, ki jih lahko kadarkoli nadgradite po svojih željah.

 

Prednosti paketov T-2

Povežite vse storitve in si zagotovite vrhunsko uporabniško izkušnjo. Izkoristite prednosti naših paketov in si jih prilagodite po svojem okusu.

 • Po vaši meri. Paketi Oranžni že vključujejo tudi programsko shemo in mobilno številko.
   
 • Edinstvena televizija. S časovnimi funkcijami na slikovnem traku in enotnim prikazom na vseh napravah. T-2 TV lahko gledate povsod v EU.
   
 • Bliskovit internet. Izjemno visoke hitrosti, tudi do 1000/150 Mbit/s ter odličen brezžični signal po celotnem stanovanju.
   
 • Možnost nadgradnje. Omogočamo širok nabor sanjskih nadgradenj TV-programskih shem, storitev interneta in zakup dodatnih enot za tvoj telefon.
   
 • Brezplačen priklop. Priklop naših storitev opravimo brez stroška priklopa in priključnine.

 

Ne spreglejte dodatnih ugodnosti

Poleg zgoraj omenjenih storitev vam ponujamo tudi številne napredne rešitve za vaš dom.

Svoj dom si lahko dodatno opremite s pametno Wi-Fi mrežo, ki bo zagotovila hitro in stabilno brezžično povezavo v še tako oddaljenem kotičku vašega doma, ter varnostnim paketom Panda, ki vas bo varoval pred vsakodnevnimi grožnjami interneta. Svoje pomembne dokumente, fotografije in posnetke pa lahko varno shranite v našem oblaku Horizont, ki je dostopen kjerkoli preko računalnika ali ostalih mobilnih naprav. Izkoristite in koristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo.

Če v ponudbi naših paketov še vedno ne veste, kaj izbrati ali pa niste prepričani, kateri paket oziroma storitev ustreza vašim telekomunikacijskim potrebam, pa smo vam seveda vedno in povsod na voljo za nasvet. Vzemite si čas in se prepričajte. Skupaj bomo izbrali tisto pravo za vas.

Najbolj zadovoljni uporabniki že 8. leto zapored

Pri T-2 se zavedamo, da je življenje s počasnim internetom težko. Da je že minuta tehničnih težav v mobilni komunikaciji včasih ključnega pomena v službi. Da nekateri izmed nas nismo tehnično dovolj podkovani, da bi sami rešili morebitne težave. Da preprosto nimamo časa več ur ali celo dni čakati na odgovor oddelka tehnične pomoči. Uporabniki od telekomunikacijskega operaterja pričakujejo zanesljivost, hitrost in učinkovitost pri izvedbi in prav je tako.

Zato se zavezujemo, da bo T-2 podpora vedno prijazna, odzivna, strokovna in učinkovita, brez odvečnega čakanja in skritih stroškov – tako, kot mora biti! Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato nas veseli, da so nas zadovoljni naročniki že osmo leto zapored prepoznali kot zaupanja vrednega partnerja.

Prepričajte se, da smo res najprijaznejši operater in nas pokličite, nam pišite ali pa nas obiščite v poslovalnici in z veseljem vam bomo pomagali do hitre in ugodne rešitve.

Vljudno vabljeni!

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300