Nogomet: Kidričani v Ljubljani povzročili potres 6. stopnje …
Šport
Tipografija

Največje presenečenje kroga – in tudi celotne sezone – je uspelo igralcem Aluminija, ki so v Ljubljani, z epicentrom v prostorih NK Olimpija, povzročili pravi »potres«. Predsednik Olimpije Milan Mandarić je reagiran burno, v odprtem pismu na spletni strani kluba je napovedal kadrovske spremembe. Najodgovornejšim bo »prijazno ponudil možnost, da sami zapustijo klub«.

»Včeraj smo videli najslabšo predstavo Olimpije, odkar sem predsednik. Verjamem, da je bil to tudi eden večjih polomov v zgodovini kluba. Poraz v Kidričevem je sramota za ime Olimpije, ponižanje za vse ljubitelje nogometa v Ljubljani in razvrednotenje uspehov, ki smo si jih priborili v zadnjih treh letih. Ponižali smo naše gledalce, verne navijače, ki ves čas srčno podpirajo Olimpijo, tudi takrat, ko z igro nismo bili na šampionski ravni. Iskreno se jim opravičujem zaradi tega,« je začel Mandarić in nanizal še nekaj ostrejših stavkov. Med drugim je zapisal, da so igralci Olimpije proti Aluminiju »spominjali na rekreativce iz vaške lige, ki jim je povsem vseeno za to, kar se dogaja na igrišču«.

Še nekaj misli je bilo neposredno uperjenih proti akterjem na igrišču. »Če izvzamem nekaj častnih izjem, je bilo videti, da so misli nekaterih naših zvezdnikov daleč stran od igrišča v Kidričevem. /…/ Prišel je torej čas, da nekateri zaključijo svojo bogato preplačano kariero v klubu, ki mu že dalj časa ne vračajo niti delčka tega, kar od njega dobijo. V naslednjih mesecih bomo Olimpiji skušali dati drugačen, pomlajen videz in za nekatere to pomeni konec skupne poti,« je bil neposreden Mandarić.

Maribor na +9, zanimivo tudi na sredini in pri dnu

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 17.07.2019 00:12

    Zaradi prometne nesreče je štajerska avtocesta, med priključkoma Celje center in Celje zahod proti Ljubljani, zaprta.Obvoz za vsa vozila je[…]

 

 

radioptuj300