Bogatinov se je pridružil eminentnim imenom slovenske nogometne stroke
Šport
Tipografija

Športni dnevnik EkipaSN je tudi letos izvedel izbor naj slovenskega nogometaša leta, naj trenerja, naj mladega nogometaša in naj nogometaša leta v 1. slovenski ligi. Med eminentna imena zmagovalcev se je uvrstil tudi trener Aluminija Oliver Bogatinov.

»Oprostite, nisem se mogel oglasiti prej. Po številnih sestankih sem se želel oglasiti ob dogovorjeni uri (ob 16.00, op. a.), a so telefoni nenehno zvonili in šele sedaj je bil trenutek premora (ob 17.45., op. a.). Veliko ljudi me je poklicalo, čestitke sem prejemal iz vseh strani. Hvaležen sem za tak odziv,« je dejal trener Aluminija Oliver Bogatinov, ko nam ga je po objavi novice, da je postal trener leta, končno uspelo priklicati preko telefona.

Priznanje je najboljša potrditev tega, kar je gorenjski strokovnjak naredil v Kidričevem, kamor je prišel pred dobrim letom, natančneje decembra 2017. Najprej je v sezoni 2017/18 z ekipo obdržal prvoligaški status (8. mesto), češnja na tori je bila uvrstitev v finale Pokala Slovenije (poraz z Olimpijo).

Še lepšo zgodbo piše Aluminij pod vodstvom Bogatinova v letošnji sezoni 2018/19: Kidričani so bili v prvem delu sezone najprijetnejše presenečenje 1. lige, saj po odigranih 19 krogih zasedajo 3. mesto, zaostajajo le za Mariborom in Olimpijo. Tudi tokrat uspešno igrajo v pokalnem tekmovanju, kjer so se uvrstili v polfinale in jih aprila čakata dve tekmi z Olimpijo (prva v Kidričevem). Vse to so bili močni argumenti za izbor Bogatinova za trenerja leta, zaznali pa so jih novinarski kolegi iz celotne Slovenije in priznanje za najboljšega v letu 2018 je romalo v 40-letnega strokovnjaka iz Gorenjske.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 23.07.2019 21:27

    Informacije o cestah v nočnem času, predvidoma do 5:30, so na voljo na zemljevidu naše spletne strani, na aplikaciji DarsPromet+[…]

 

 

radioptuj300