Rokomet Ormož: Župan obljubil: 1. septembra dvorana bo!
Šport
Tipografija

Rokometni klub Jeruzalem Ormož je minuli petek ob zaključku sezone 2018/19 (10. mesto v državi) v športnem parku Mestna graba pripravil Plavo noč 2019. Ta je razveselila Ormožane oz. ljubitelje rokometa, zveste navijače in simpatizerje. Dogodek postaja tradicionalen in ni nekaj novega.

„Plavo noč smo organizirali že tretjič zapored, to tradicijo si želimo nadaljevati. Termin prireditve je druga sobota v juniju, tokrat je izjemoma Plava noč potekala v petek, saj so bili nastopajoči bandi v soboto zasedeni. Zaključna prireditev je nagrada za vse igralce, trenerje, tehnično osebje, redarje, sponzorje, donatorje. Moram povedati, da v klubu sodeluje veliko ljudi, prostovoljcev, in ti so v dobrem pomenu besede krivci, da klub lahko normalno deluje. Tisti, ki delamo v klubu, se zelo dobro zavedamo, koliko dela je vloženega za nemoten potek delovanja kluba. Ob tej priložnosti se zahvaljujem prav vsakemu, ki je na kakršenkoli način pomagal in bo vnaprej še pomagal, da bo klub še naprej mešal štrene v elitnem razredu,“ je v uvodu povedal športni direktor kluba Mladen Grabovac.

Zbrane je v legendarni "grabi" pozdravil župan Danijel Vrbnjak in nazdravil za ormoške rokometaše. „Hvala rokometašem, da že 17 let pišejo čudovito zgodbo in širijo ime Ormoža po Sloveniji in izven meja naše države. In hvala za tisti napis na odru 'Za Ormož – naše malo mesto z velikim srcem',“ je svoj govor začel ormoški župan. V nadaljevanju je na oder povabil vratarja Tomislava Balenta in odgovoril tudi na eno najpomembnejših vprašanj, ki rokometašem greni delovanje: „1. septembra bom na Hard Eku vrgel sedemmetrovko vašemu vratarju. Dvorana bo odprta 1. septembra!“ Temu je sledil velik aplavz in v taboru Jeruzalema upajo, da se napoved župana uresniči.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 15.10.2019 11:46

    Posledice nesreče so odstranili med Vrhniko in Logatcem proti Kopru. Daljši zastoj je med Logatcem in Uncem proti Kopru. Potovalni[…]

 

 

radioptuj300