Rokomet: „Ni skrivnost, da smo si želeli Soka“
Šport
Tipografija

Številni rokometni klubi po Sloveniji so po dvomesečnem premoru ta teden že začeli trenirati. Pri šestouvrščeni ekipi prvenstva Jeruzalemu so se odločili drugače.

»Po sestanku v klubu smo se dogovorili, da začnemo trenirati v dvorani Hardek s ponedeljkom, 25. maja. S treningi bodo razen mini rokometa nadaljevale prav vse naše selekcije, in to vse do konca junija. Treningi bodo potekali v nekoliko zmanjšani obliki, in sicer bodo starejše selekcije vključno s člani trenirale trikrat, ostale mlajše selekcije pa dvakrat tedensko. Glede na to, da so zdaj prav vsi športniki trenirali na zunanjih površinah, smo se v klubu odločili, da bomo vse treninge opravili v dvorani, kjer bo poudarek na rokometni igri. Kar dolg odmor je zagotovo pustil posledice na igralcih, zato v tem zaključnem obdobju treningov v sezoni 2019/20 ne bomo pretiravali z intenzivnostjo, ampak bomo poskušali v sproščenem vzdušju v prvi vrsti spet dobiti občutek za žogo in igro. Na tak način se želimo izogniti nepotrebnim poškodbam. Sam se kot trener že veselim ponovnega snidenja z igralci in verjamem, da podobno razmišljajo tudi igralci,« je v uvodu povedal trener Saša Prapotnik.

Prav zanimivo bo videti, v kakšnem stanju se bodo vrnili igralci, ki so imeli nalogo v času koronakrize trenirati po individualnem programu. Precej je takšnih, ki so »prosti« čas izkoristili za trde treninge in predvsem za lasten napredek. Seveda brez »črnih Petrov« tudi tokrat ne bo šlo, vendar v ormoškem klubu upajo, da je takih za število prstov le na eni roki.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300