Nogomet: Kidričani premočni za Videmčane
Šport
Tipografija

Kombinirani in nepopolni postavi Vidma in Aluminija sta se v petek sestali na prijateljski nogometni tekmi, ki je za domačine služila kot dober test, Kidričani pa so opravili manjšo generalko pred pričetkom prvenstva v prvi ligi.

Trener gostov Slobodan Grubor je razporedil minutažo v glavnem po en polčas za vse igralce, ki so po pričakovanjih vso tekmo diktirali tempo igre. Na drugi strani je trener Robert Hojnik imel sila omejeno število igralcev, saj je manjkalo pet oziroma šest pomembnih članov ekipe in to se je najbolj poznalo v drugem polčasu, ko Videmčani enostavno niso bili igralsko sposobni slediti tempu igre prvoligaške ekipe. Ta si je v prvem polčasu priigrala štiri lepe priložnosti, pri katerih je v glavnem vrhunsko posredoval domači vratar Banić. Slednji je bil zelo zaposlen mož na zelo lepo pripravljeni zelenici v Vidmu in ne glede na to, da je prejel štiri zadetke, je svoje delo v vratih opravil na visokem nivoju. Tudi v drugem polčasu je namreč ubranil številne poizkuse Aluminija, ki je neumorno gradil igro, nizal akcijo za akcijo in imel zares številne lepe priložnosti za zadetek. Prvi zadetek so rdeči dosegli v prvem polčasu, v 30. minuti, ko je po podaji z desne strani iz osrčja kazenskega prostora z glavo zadel Vipotnik. V drugem polčasu so se Videmčani organizirali in branili, a njihova obramba je padla v končnici tekme, saj so v zadnjih desetih minutah prejeli še tri zadetke.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300