Rokomet: Ormožani za začetek ugnali Veliko Nedeljo
Šport
Tipografija

Slovenski 1. A-ligaš iz Ormoža je proti drugoligašu iz Velike Nedelje odigral prvo pripravljalno tekmo in po pričakovanjih zabeležil visoko zmago z izidom 31:19 (19:12): „Nasprotnik je bil idealen za prvo tekmo, kjer smo ponudili priložnost za igro prav vsem igralcem. Ob tem je bil naš cilj, da skozi celotno tekmo igramo v visokem ritmu. Skratka agresivno v obrambi in s hitrimi prehodi v napad.

Ker je ekipa že več let skupaj, je uigranost v napadu na postavljeno obrambo na visokem nivoju. Še nekaj lepotnih dodatkov bo treba dodati in to je to. Mislim, da bomo tudi letos konkurenčen nasprotnik vsem ekipam v ligi, tudi tistim najboljšim iz samega vrha, predvsem na domačem igrišču. Ob tej priložnosti bi pohvalil vse igralce za marljivo delo na treningih, kar se nam bo v prihodnosti še kako obrestovalo,“ je bil zadovoljen po prvi pripravljalni tekmi trener Saša Prapotnik. Tudi pri poraženi ekipi niso bili razočarani: „Naša ekipa priprave pri Veliki Nedelji začne šele 24. oktobra, ampak del te ekipe, ker gre za večje število ormoških igralcev, že trenira dobrih 14 dni z Ormožani. Gre za mlade nadarjene igralce, ki želijo s treningi napredovati in v prihodnosti obleči dres Jeruzalema. Ormožanom smo se upirali dobrih deset minut, nato je do izraza prišla kakovost in fizična moč, ki je bistveno na strani nasprotnika. Kljub porazu fantje niso razočarali, prav nasprotno, še posebej v 2. polčasu, ko smo prejeli le dvanajst zadetkov. V tem tednu igramo še eno pripravljalno tekmo z Jeruzalemom in naš cilj bo, da se enakovredno kosamo vsaj prvih petnajst minut tekme,“ je povedal pomočnik trenerja Davorin Kovačec.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300