Nogomet: Dva gola Krajnca dovolj za tri točke
Šport
Tipografija

Sredin poraz v Ljubljani je nedvomno zahteval kakšen povišan ton v slačilnici šumarjev, saj ob seriji šestih krogov brez zmage pač nihče ne pričakuje »sajenja rožic«.

Znova je bilo v začetni postavi Aluminija opravljenih nekaj sprememb, kar je že stalnica zadnjih krogov. »Težko je, ker se vedno znova pojavljajo napake, fantje pa tega ne morejo kar čez noč spraviti iz glave. Nekateri to težje sprejemajo, včasih je boljše koga za kratek čas postaviti na klop. Na srečo imamo šest ali sedem igralcev, ki s tem nimajo težav in držijo ekipo pokonci. Vedno smo iskali ustrezne rešitve, pri čemer nam vedno ni uspelo. Krajnc je bil tokrat na srečo zelo razpoložen, bil je željan igre,« je pojasnil Grubor.

Gostje so začeli podjetno, začetni pritisk so z zadetkom kronali že v 6. minuti. Po podaji iz kota je Petek (bil je pod prekrškom) žogo odbil, Aleksander Belica pa jo je s približno 22 metrov z levico z natančnim lokom poslal v gol – 0:1.

Domači nogometaši niso sklonili glav, ampak so v nadaljevanju pokazali več drznosti, predvsem pa so imeli v ekipi nekoga, ki je zadeval v polno, To je bil tokrat Alen Krajnc, ki je končno dobil priložnost v prvi postavi. Prvi zadetek je dosegel v 23. minuti, piko na i dobri predstavi pa je kronal v 62. minuti, ko je po podaji Kima zadel za 2:1.

»Trener me je tokrat postavil nekoliko višje na igrišču, kar se je obrestovalo, na srečo sem izkoristil svojo priložnost in zabil gola – občutki so seveda dobri,« je dejal presrečni strelec dveh zadetkov. Alen Krajnc je nazadnje dva gola zabil lani oktobra proti Bravu.

Slobodan Grubor, trener Aluminija:

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300