Nogomet: Aluminij igral, Koper pa dosegel svoje
Šport
Tipografija

»Škoda je tega poraza, zagotovo si ga glede na prikazano nismo zaslužili. Bili smo boljši tekmec, vsi statistični kazalci so bili na naši strani, le zadeli nismo niti enkrat. Na drugi strani so Koprčani kaznovali edino našo napako. Fantom ne morem ničesar zameriti, lahko jim le čestitam za prikazano,« je po srečanju razočarano dejal trener Aluminija Slobodan Grubor.

Prva slaba novica za trenerja šumarjev se je zgodila že pred samo tekmo, saj zaradi bolečin v nogi soigralcem ni mogel pomagati strelec dveh zadetkov na zadnji tekmi z Gorico – Alen Krajnc. Glede na letošnjo neučinkovitost rdeče-belega moštva je izostanek igralca v formi ne samo slaba, ampak kar izredno slaba novica.

Manjšo neprijetnost je za Štajerce predstavljala tudi nekoliko dolga vožnja, saj so za pot na Obalo potrebovali skoraj štiri ure – vožnja po avtocesti za kamionom s posipnim materialom med delom pač zna trajati … Na Primorskem je bilo vreme vseeno precej bolj prijazno nogometašem kot na Štajerskem, kjer je močno snežilo – v Kopru jih je pričakal rahel dež.

Kidričani so imeli od samega začetka žogo več v svoji posesti, kar se resnično zgodi le zelo redko. Odločilni trenutek tekme se je zgodil tik pred odmorom: Koper je izvedel hitro akcijo, v kateri je Stevanović žogo podal na bok do Palčiča, ki je bil na robu prepovedanega položaja, nato je sledila podaja v sredino do Mulahusejnovića, ki je med Petkom in Jakšićem skočil najvišje in zadel v polno – 1:0. Za bosanskega napadalca je to že osmi gol v sezoni in zaseda prvo mesto na lestvici strelcev.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300