Futsal: Markić in Bukovec odhajata, prišla nova dvojica
Šport
Tipografija

Slovenski prvoligaši so trenutno v fazi premora, saj reprezentanco čaka nastop na evropskem prvenstvu na Nizozemskem. Ekipa FC Hiša daril Ptuj po prvem delu sezone zaseda 4. mesto na lestvici, želje pred sezono pa so segale nekaj višje.

»Z uvrstitvijo po prvem delu sezone ne moremo biti zadovoljni, trenutno 4. mesto je manj od pričakovanj. Glede na prikazano bi lahko bili prej kakšno mesto višje kot pa nižje, predvsem pa bi morali biti točkovno bližje Siliku in Litiji. Zaradi različnih okoliščin – pri tem mislim predvsem na poškodbe in bolezni – smo izgubili precej točk. Glede igralskega kadra smo bili že tako ali tako podhranjeni, imeli smo kratko klop, z dodatnimi odsotnostmi pa so se težave le še poglabljale. Zaradi tega se je krivulja rezultatov v zadnjih dveh mesecih obrnila navzdol,« je dejal Vinko Gajser, športni direktor FC Hiša daril Ptuj.

»Najboljše tekme smo odigrali proti najboljšim«

Začelo pa se je izjemno optimistično, z remijem proti Dobovcu. To je doslej edini remi državnih prvakov in udeležencev Lige prvakov, vse ostalo so bile zmage. »Najboljše tekme smo odigrali proti najboljšim slovenskim ekipam, proti Dobovcu in Litiji. V teh tekmah smo bili dejansko zelo blizu tekmecem. Mogoče je, da je bilo proti ostalim prisotnega nekaj podcenjevanja, čeprav ne na zavedni, ampak nezavedni ravni, v podzavesti. Prej bi rekel, da so bile poškodbe tiste, ki so nam odnašale točke, saj so bili v določenih tekmah odsotni Urban Senekovič (natrgane vezi v gležnju), Rok Rednak (odsoten tri tedne) in Tilen Gajser (grd štart na tekmi proti Bronxu v Bonifki),« je dejal Gajser.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300