Kikboks: KBV Ptuj, Nepogrešljivi 2017
Šport
Tipografija

Promocija mojstrov, mojstrskih kandidatov in zaslužnih članov

V petek, 10. marca, je v Kickboxing centru Ptuj potekala tradicionalna promocija mojstrov borilnih veščin, mojstrskih kandidatov borilnih veščin in zaslužnih članov Kluba borilnih veščin Ptuj, ki so jo organizatorji poimenovali Nepogrešljivi 2017. V klubu so poudarili, da letos poteka že 42. leto neprekinjenega delovanja.

V centru se je zbralo veliko število članov (mojstrov, predsednikov, mojstrskih kandidatov …) od ustanovitve kluba leta 1975 pa vse do danes. Povabljeni so bili člani Kluba borilnih veščin Ptuj in člani Klubov borilnih veščin Ormož, Murska Sobota, Kranj in drugih, ki izhajajo iz šole borilnih veščin, ki jo vodi Vladimir Sitar.

Tokrat je potekal trening eno uro samo za mlajše aktivne člane kluba, nato pa še eno uro skupaj starejši in mlajši, ki so med seboj izmenjavali izkušnje. Nato so se v dvorani zbrali vsi prisotni in začel se je sklepni dogodek prireditve.

V imenu predsednika KBV Ptuj dr. Zoltana Mileta je vse prisotne pozdravil Franc Slodnjak in se zahvalil vsem, ki klubu pomagajo, z njim sodelujejo ter vsako leto prihajajo v klub. Nato je besedo dobil glavni inštruktor kluba prof. Vladimir Sitar, ki je vodil prireditev do konca. Posebej sta se v imenu kluba zahvalila ustanovitelju kluba iz leta 1975 Srečku Arnušu ter aktualnemu glavnemu sponzorju kluba Branku Pečarju iz podjetja MONTPRO. Ob tem sta poudarila, da ima klub veliko manjših sponzorjev in donatorjev in se jim tudi zahvalila.

Vsi prisotni, ki imajo status Nepogrešljivi, so prejeli spominske diplome: Sabina Kolednik, Renata Kozel, Timi in Vladimir Sitar, Luka Vindiš, Franc in Kristjan Slodnjak, Edvard Štegar, Slavica in Matic Bedenik, Franc Vrbančič, Branko Breg, Milan Breg, Branko Pečar, Edi Korotaj, Gašper Mlakar Valentin, Ivan Babič, Mehmedalija Mujanovič – Mrki, Filip Janžekovič, Tadej Valenko, Barbara Murat, Silva Skledar, Zvonko Zinrajh, Srečko Arnuš in Drago Rus.

Po podelitvi so si prisotni nazdravili in se dogovorili, da se na tej tradicionalni prireditvi v naslednjem letu vidijo še v večjem številu.

Franc Slodnjak

Članek je objavljen tudi v petkovi tiskani izdaji Štajerskega tednika.

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

Prometne informacije

  • 21.10.2017 17:18

    Zastoj nastaja na štajerski avtocesti pred izvozom Vransko proti Ljubljani, gost promet z občasnimi zastoji je tudi na regionalni cesti[…]radioptuj300