Rokomet: Na Hardeku veliko novosti
Šport
Tipografija

Rokometaši Jeruzalema se v domačem kraju marljivo pripravljajo na novo sezono. „Ormož s športno dvorano Hardek in športnim parkom Mestna graba ponuja vse pogoje, ki jih potrebujemo za čim boljšo pripravljenost na novo sezono, ki jo začenjamo z derbijem 1. kroga, ko nam v goste prihaja Ribnica. Edino težavo nam pri treningih povzročajo odsotnosti nekaterih igralcev,“ je ob našem obisku treninga povedal trener Saša Prapotnik.

Dominik Ozmec je na SP kadetov v Gruziji, kjer je Slovenija v prvih dveh krogih zabeležila poraz proti Tuniziji in zmagala proti Mehiki. „Poraz proti Tuniziji nas je precej šokiral. Treba se bo zbrati v nadaljevanju prvenstva, saj so pred nami še tri težke tekme v skupini – proti Rusiji, Srbiji in Španiji. Je pa jasno, da je treba biti v najboljši formi v osmini finala, kjer poraženec tekme izpade iz borbe za visoka mesta. S porazom proti Tuniziji smo si otežili pot med 16 najboljših na svetu, zato si spodrsljajev v nadaljevanju več ne smemo privoščiti,“ je povedal Ozmec, ki mu v Gruziji dela družbo še en Ormožan, sicer na začasnem delu v Ribnici, Gašper Horvat.

V Gruzijo bi morala odpotovati še dva člana Jeruzalema, Tilen Kosi in Miha Kavčič. Kosi se je poškodoval na pripravljalni tekmi v Franciji. „Magnetna resonanca bo šele pokazala pravo stanje Kosijevega kolena, a žal ne kaže na nič dobrega, tako da smo ostali brez talentiranega organizatorja igre za dalj časa. Po posebnem programu vadita tudi kadetski reprezentant Kavčič in mladinski reprezentant Jure Kocbek. Oba sta pred kratkim opravila zdravniški poseg in upam, da bosta nared za pričetek sezone,“ nam je težave s poškodbami razkril Prapotnik.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300