Rokomet: Priprave v polnem teku
Šport
Tipografija

Rokometaše Jeruzalema od začetka prvenstva v 1. ligi ločijo le še trije tedni. V 1. krogu, ki bo na sporedu 9. septembra, na Hardek prihaja Ribnica, lani tretjeuvrščena ekipa prvenstva.

»Z enim očesom že kukamo k rezultatom pripravljalnih tekem našega prvega nasprotnika, sicer pa o Ribnici še ne razmišljamo. Glede na dolgoletne izkušnje tudi vemo, da so pripravljalne tekme eno in prvenstvene nekaj povsem drugega. Še vedno nas mučijo izostanki pomembnih mož, kot so Jure Kocbek, Miha Kavčič, Tilen Kosi in Dominik Ozmec. Nastop Kocbeka in Kavčiča v 1. krogu je vprašljiv. Kosi, ki je pred dnevi opravil magnetno resonanco, zagotovo ne bo igral. Čakamo rezultate njegovih izvidov, ki pa zagotovo ne bodo dobri. V kakšnem stanju bo iz Gruzije prispel Ozmec, je tudi veliko vprašanje. Glede na številne težave s poškodbami v Gruziji (zvin gležnja, presek čela, bolečine v ramenu) se bojim, da je tudi on izgubljen za Ribnico in mogoče še dlje. Proti Vidovcu je manjkal tudi kapetan Bojan Čudič, vendar z njim je vse v redu in trenira že v normalnem ritmu. Treniramo pač z ekipo, ki je na razpolago ter ob tem na vsaki tekmi ponudimo minute mladim igralcem letnikov 1999 in 2000. Za prihodnost ormoškega rokometa se ni bati, vendar bo treba biti pazljiv s temi mladimi talentiranimi rokometaši, ki bodo na svoj račun prišli šele čez dve oz. tri leta,« nam je po koncu sredinega treninga povedal trener Saša Prapotnik.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

Najbolj brano

Tim Gajser odslej med policisti Tim Gajser odslej med policisti
Četrtek, 26 Maj 2016 13:16
Motokrosist Tim Gajser se je pridružil trideseterici slovenskih vrhunskih športnikov, ki so zaposlen...

Preberite več...

Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju Špela Strižič Gajser – državna prvakinja v 3D-modeliranju...
Torek, 31 Maj 2016 12:59
Sredi maja je bilo pod okriljem Zveze za tehniško kulturo Slovenije izvedeno državno tekmovanje v ko...

Preberite več...

Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za las ob zlato Šestnajstletna Ptujčanka Maja Bedrač srebrna v Tbilisiju, za...
Nedelja, 17 Julij 2016 19:10
Maja Bedrač (Ptuj) je zadnji dan evropskega atletskega prvenstva za mlajše mladince v Tbilisiju v sk...

Preberite več...

Slovenija danes stiska pesti za Gajserja Slovenija danes stiska pesti za Gajserja
Nedelja, 28 Avgust 2016 07:53
Novinec v najmočnejšem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser letos niza neverjetne predstave. Že ...

Preberite več...

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300