Ormož: Prenova stare komunale in izgradnja tribun zamujata
Štajerski Tednik
Tipografija

Obnova objekta, znanega pod imenom stara komunala, v samem mestnem jedru Ormoža krepko zamuja. Morala bi biti končana že v juniju, a dela še vedno niso pri koncu. Nekoliko počasneje poteka tudi izgradnja objekta s tribunami na ormoškem nogometnem igrišču.

V Ormožu bi morala iti h koncu dela v zvezi s prenovo objekta stara komunala, kjer urejajo novo tržnico, hostel ter prostore Kluba ormoških študentov in Mladinskega centra Ormož.Po besedah ormoškega župana Alojza Soka so se dela zavlekla zaradi premajhnega števila delavcev. Dela v vrednosti približno 640.700 evrov izvaja podjetnik Franc Škorjanec iz Ivanjkovcev. Nekoliko počasneje od predvidenega poteka tudi izgradnja objekta s tribunami ob nogometnem igrišču. Dela so se zavlekla, po besedah župana pa naj bi jih gradbinec, Gradbeništvo Milan Pintarič iz Gornje Radgone opravil do sredine oktobra. Razlog za zamujanje: slabo vreme in nekaj počasnih odzivov projektantov, ki niso podali pravočasno vseh ustreznih rešitev, še razlaga Sok. V okviru projekta bodo poleg parkirišča pridobili zgradbo s pokritimi tribunami s 324 sedeži na zunanjem delu ter s slačilnicami in drugimi prostori v notranjosti. Vrednost gradbenih del znaša okoli 597.700 evrov, sredstva za izvedbo projekta bo v celoti pokrila občina.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 16.07.2019 01:15

    Dela, odstranjevanje cestninskih postaj:- Na štajerski avtocesti, na priključku Slovenske Konjice sta zaprta izvoz in uvoz iz smeri Ljubljane proti[…]

 

 

radioptuj300