Ptuj: Starši: „Absolutno ne pristanemo na zvišanje cen vrtca!“
Štajerski Tednik
Tipografija

Že po dosedanjih cenah je bil Vrtec Ptuj eden najdražjih v Sloveniji, s 1. februarjem pa se je še podražil. Vsi dosedanji dvigi cen so bili sprejeti relativno mirno, tokratni očitno ne bo. V spletni peticiji je v nekaj dneh zbranih več kot 200 podpisov proti podražitvi.

Že ob sprejemu predloga za dvig cen je svetnik Rajko Fajt napovedal, da se prav lahko zgodi, da tokratne podražitve programov v Vrtcu Ptuj starši ne bodo mirno sprejeli. Kljub nekaj pomislekom so svetniki predlog za dvig cen z veliko večino potrdili, a le nekaj dni po seji se je Fajtova napoved tudi uresničila.

Minuli teden se je organizirala skupina staršev in začela zbirati podpise peticije proti zvišanju cen vrtcev na Ptuju. „Ni osnove in podlage, ni sprememb v vsebini (razen zmanjšanja) – čemu torej zvišanje cen že tako najdražjega vrtca v Sloveniji? Kaj imajo ptujski vrtci več kot v Ljubljani?,“ se sprašujejo avtorji peticije. Starši so tudi pozvali, da pripnejo fotografije dejanskega stanja vrtcev Ptuj.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 08.04.2020 22:44

    Na ljubljanski zahodni obvoznici je zaprt uvoz Brdo proti razcepu Kozarje.Do preklica ob nedeljah, praznikih ter v petek pred veliko[…]

51. FESTIVAL NARODNO-ZABAVNE GLASBE

 

 

radioptuj300