Gerečja vas: Škode mu niso priznali, grozili so mu celo z izvršbo
Štajerski Tednik
Tipografija

Nezadovoljni kmet Janko Kiseljak iz Gerečje vasi opozarja na neprofesionalno delo zavarovalnice. Kljub temu da je večkrat prijavil nastalo škodo zaradi toče in povodnji na njegovem kmetijskem zemljišču, cenilec škode ni prišel ocenit. V jezi ni želel plačati letne premije, zavarovalnica pa mu je zato zagrozila še z izvršbo.

Kmet Janko Kiseljak iz Gerečje vasi se je ogorčen in obupan s svojo zgodbo obrnil na nas. Lansko leto maja ga je presenetila toča in mu oklestila pridelek. Njivo s sladkorno peso je imel zavarovano v sklopu skupinskega zavarovanja Zadruge Kooperativa Kristal preko Agro zavarovalnice. »Ko je toča oklestila moj pridelek, sem klical na zavarovalnico. Obljubili so mi, da bodo prišli pogledat in ocenit škodo, vendar nikogar ni bilo,« je jezno povedal Kiseljak. Klical jih je še večkrat, vendar žal dokazov za to nima, saj ni poslal elektronske pošte. Po nekaj neuspelih poskusih se je zato obrnil na Zadrugo Kristal in oni so nato pisno, preko elektronske pošte, prijavili nastalo škodo zavarovalnici. Tudi po tem na Kiseljakovo zemljišče ni bilo nobenega cenilca.

Zavarovalnica: "Toče pri Kiseljaku ni bilo"

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 22.08.2019 06:20

    Na glavni cesti Trzin - Ljubljana je pri industrijski coni zaradi prometne nesreče zaprt levi vozni pas. Nastajajo zastoji. Na[…]

 

 

radioptuj300