Z izboljšano ponudbo tudi višje cene vstopnic ormoškega kopališča
Štajerski Tednik
Tipografija

Letno kopališče Ormož, ki je dobilo osveženo podobo, ta petkov popoldan odpira vrata. Nov najemnik je ob tem jasen: brez dviga cene vstopnic enostavno ne gre.

Ormoškemu kopališču, ki se že leta utaplja v rdečih številkah in mu konec lanskega leta ob izteku upravljavske pogodbe s Komunalnim podjetjem Ormož ni kazalo najbolje, se – kot kaže – obetajo boljši časi. Nov najemnik, podjetnik Franc Škorjanec iz Ivanjkovcev, ki je kot edini oddal ponudbo za najem celotnega kompleksa (bazena skupaj z lokalom), je poskrbel, da je kopališče nared za uporabnike in novo kopalno sezono. Vrata kompleksa bodo odprli ta petek. »Ta kompleks mi je zgodnjega otroštva zelo pri srcu, tukaj sem se naučil plavati, tukaj smo preživljali proste ure …. Nekaj je nostalgije, nekaj pa je tudi v sami osnovi – sem strojnik po poklicu in mi je to v »fahu«, po drugi strani pa mi predstavlja tudi izziv, da pokažemo, da se s tega objekta lahko naredi tudi nekaj pozitivnega,« Škorjanec z velikim zagonom pojasnjuje razloge, zakaj se je odločil, da bo objekt kljub dosedanjemu negativnemu poslovanju prevzel v najem. Za bazenski kompleks z gostiščem bo občini mesečno nakazoval najemnino v višini 700 evrov.

Sanacijska dela v vrednosti več deset tisočakov

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 04.06.2020 16:14

    Zaprt je vozni pas zaradi okvare tovornega vozila na vipavski hitri cesti med predorom Barnica in pokritim vkopom Rebernice 2[…]

radioptuj300