Ptuj: Vrata je zaprla še ena trgovinica - od zraka se ne da živeti ...
Štajerski Tednik
Tipografija

Trgovinica S-dekor z zavesami in umetniškimi izdelki Suzane Zemljič na Slovenskem trgu 9 je po dobrih dveh letih in pol poslovanja, 31. decembra 2019, zaprla svoja vrata. V času ureditve ptujske tržnice je za stranke postala skoraj v celoti „nedostopna“, podaljšanje poti do nje jih je odvrnilo, z dvema popraviloma hlač (krajšanjem hlačnic) na teden pa se ne da preživeti.

Tudi iz MO Ptuj ni bilo pričakovane pomoči, subvencionirana najemnina je znašala 253 evrov mesečno. Suzana Zemljič ima pri tem v mislih zlasti še obvestilno tablo, postavljeno s polletno zamudo, na kateri pa ni bilo prostora za podatek o tem, da v času projekta ureditve ptujske tržnice normalno posluje tudi njena trgovinica.

Podjetnica Suzana Zemljič se je po dolgih letih dela v tujini, pa v Boxmarku in nazadnje pri zasebniku, odločila, da bo šla na svoje. Tako je 4. aprila 2017 odprla trgovinico S-dekor. S tem je uresničila svoje življenjske sanje. Že od nekdaj si je namreč želela trgovinico z zavesami. V Nemčiji je delala v veliki trgovini z zavesami, ki je imela tri nadstropja. Od tod ljubezen do zaves oz. vsega, kar je povezano z opremo notranjih prostorov.

»Prodala sem vse, kar sem lahko ... «

Minimalna (obljubljena) odškodnina nekoč ne bo rešila nikogar

 

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 08.04.2020 21:18

    Na ljubljanski zahodni obvoznici je zaprt uvoz Brdo proti razcepu Kozarje.Do preklica ob nedeljah, praznikih ter v petek pred veliko[…]

51. FESTIVAL NARODNO-ZABAVNE GLASBE

 

 

radioptuj300