Ptuj:  Devetletna deklica: „Spraševal me je, če greva f...!“
Štajerski Tednik
Tipografija

Že kar nekaj časa starejši možakar v enem izmed nakupovalnih središč na Ptuju nadleguje ljudi. Stvari pa očitno postajajo vedno bolj resne, saj se v zadnjem času z opolzkimi besedami in nespodobnimi povabili loteva otrok. Samo minuli teden je dve desetletnici (podatke hranimo v uredništvu) spraševal, ali sta kdaj imeli spolni odnos in ali bi ga imeli z njim. Na policiji so seznanjeni z več podobnimi primeri istega kršitelja.

„Se znaš poljubljati, si že kdaj f..., greva f...,“ in podobne stavke je zdaj že več otrokom namenil starejši možakar, ki se redno zadržuje v ptujski Qlandii.

V našem uredništvu imamo konkretne podatke o dveh primerih iz minulega tedna, ko sta bili deklici v omenjenem nakupovalnem središču deležni takšnih nagnusnih vprašanj starejšega moškega. Kot je dejala desetletna T., je moški pristopil do nje in njene prijateljice, medtem ko je mama sedela na pijači v neposredni bližini. Ogovoril je deklici in ju spraševal, ali sta še nedolžni in ali sta za seks. Pobegnili sta in o tem, kar se je zgodilo, povedali staršem. Poklicali so policijo, ki je prišla in možakarju napisala plačilni nalog.

Skoraj identičen primer se je zgodil le nekaj dni prej. Pred eno izmed trgovin je možakar pristopil k devetletnici in ji govoril opolzke stvari. To naj bi počel tudi sicer, večkrat naj bi se približal tudi starejšim ženskam. Primerov je najbrž veliko, a za razliko od starejših, ki najverjetneje stvari niso jemali resno, so na srečo starši majhnih deklet primere prijavili policiji.

Policija istega kršitelja obravnavala že večkrat

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300