Ptuj: Vse ponudbe za Staro steklarsko višje od predvidenih ocen
Štajerski Tednik
Tipografija

Za gradbeno-obrtniška dela izgradnje objekta Stare steklarske in urejanje sosednjih ulic ter Vrazovega trga so se prijavili trije ponudniki. Najnižjo ponudbo je oddalo podjetje Javne službe Ptuj, ki je delo pripravljeno opraviti za nekaj manj kot 3,5 milijona evrov. Za kar pol milijona evrov višjo ceno je postavilo Cestno podjetje Ptuj. A prav vse prispele ponudbe so višje od tistih, ki jih je v investicijskem programu maja letos potrdil mestni svet.

Ta teden v petek bo predvidoma izdana odločitev o oddaji naročila za eno največjih investicij v tem mandatu. Na razpis za gradnjo so na MO Ptuj do 21. maja prejeli tri ponudbe: CPP je ponudilo ceno 3.967.802 evrov, Makro 5 gradnje 3.524.022 evrov in Javne službe Ptuj 3.492.026 evrov. „Odločitev o oddaji naročila bomo predvidoma izdali do 11. junija," so pojasnili na ptujski občini.

Mestni svetniki so sicer po izjemno dolgi in pestri debati maja letos prižgali zeleno luč investicijskemu programu, ki je bil podlaga za pridobivanje evropskih sredstev. Jih je pa večina zavzela stališče, da na dodatne podražitve ne bodo pristali.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300