Komercialni del Kurentovanja bo organizirala mariborska agencija Novelus
Štajerski Tednik
Tipografija

Na razpis za izvedbo Kurentovanja 2017 sta prispeli dve ponudbi. Izbrana je bila agencija Novelus, ki obljublja pestro dogajanje. Znan je tudi že program, katerega novost je dnevno dogajanje v šotoru.

„Agencija Novelus, d. o. o., se že skorajda 10 let ukvarja s celovito ponudbo integriranih marketinških, PR in digitalnih storitev, ki našim naročnikom pomagajo rasti in dosegati svoje postavljene prodajne uspehe. In del teh storitev so gotovo tudi dogodki, ki jih na letni ravni izvedemo kar nekaj, v vseh teh letih pa bi lahko govorili celo o več sto dogodkih, manjših in večjih. Izkušenj je torej veliko, znanja še več. Prav zaradi tega smo se prijavili na omenjeni razpis, saj smo spremljali Kurentovanja vsa pretekla leta in menimo, da lahko s svojim znanjem in strokovno usposobljenostjo bistveno pripomoremo h kakovosti in profesionalnosti izvedbe Kurentovanja 2017,“ pojasnjuje Katja Grabrovec, direktorica marketinga v podjetju Novelus.

Eno najpestrejših pustnih dogajanj nameravajo nadgraditi in potrditi tezo, da je Kurentovanje na Ptuju zares zaslužno za uvrstitev na seznam najboljših festivalov tudi izven naših meja.

„Vizija prav tako ostaja, da bi na Ptuj za čas Kurentovanja privabili ljudi iz širše okolice ter da bi celotna Slovenija spoznala in začutila utrip tiste prave fešte v maskah,“ še dodaja Grabrovčeva.

Kdo bo gostinec v šotoru, še ni znano

5 % zaslužka ter poročilo v 15 dneh po zaključku Kurentovanja

Kdo vse bo nastopil v karnevalski dvorani

 

 

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

radioptuj300