Kidričevo: Po zaprtju Revitala brez dela sedem zaposlenih
Štajerski Tednik
Tipografija

Po objavi članka, v katerem smo poročali o poslovni odločitvi koncerna Talum, da konec marca ukine dejavnost v odvisni družbi Vrtnarstvo Revital, smo v uredništvo prejeli dopis. Avtorji, sicer anonimni, v njem navajajo, da ne drži trditev uprave, da je družba za 22 sodelavcev, ki so bili zaposleni v Revitalu, priskrbela prezaposlitve.

»Pod fotografijo je bilo navedeno neresnično dejstvo, da naj bi družba za 22 sodelavcev priskrbela prezaposlitve, kar nikakor ni res. Navedeni podatek pomeni zavajanje javnosti, za nas zaposlene je žaljiv in poniževalen. Nikakor si ne predstavljamo, kako lahko nekdo s takšno lahkotnostjo navaja neresnična dejstva, v katera so vpleteni ljudje v že tako brezizhodni situaciji. Še posebej tisti, za katere družba v tem trenutku ni poskrbela. Ob tem velja omeniti, da smo zaposleni do zaprtja Revitala naloge opravljali vestno, prodaja je tekla, stalne stranke so nas pogosto povprašale, kako in zakaj se to dogaja. Dejstvo je, da zaposleni o razlogih nimamo pravice razpravljati.

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 31.03.2020 19:01

    Zastoj tovornih vozil je na dolenjski avtocesti pred mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški, 4 km. Vozila so na odstavnem pasu.Čakalna[…]

51. FESTIVAL NARODNO-ZABAVNE GLASBE

 

 

radioptuj300