Ranca: Zmagala višina ponujene najemnine in program dogodkov
Štajerski Tednik
Tipografija

Štirje ponudniki so se prijavili na javno povabilo ptujske občine za izvajanje gostinskih storitev in organizacijo dogodkov na Ranci. Ključni pri izbiri je bil ponujeni znesek mesečne najemnine. Minimalni izhodiščni znesek, ki ga je postavila Občina, je bil 500 evrov, izbrani gostinec, podjetje ZA-AZ, d. o. o., katerega lastnik in direktor je Matej Ašenbrener, pa je za mesečni najem premičnega objekta, ki ga bo kupila občina, ponudil kar štirikrat več.

Kot so pojasnili na Mestni občini Ptuj, so se na javno povabilo za izvajanje gostinskih storitev in organizacijo dogodkov v pristanišču Ranca ob ptujskem jezeru prijavili štirje ponudniki, in sicer IVEN PLUS gostinstvo, posredništvo in gradbeništvo, d. o. o., ZA-AZ, družba za trgovino in storitve, d. o. o., Krodo Kröpfl Adolf, s. p., in OMEGA PLAN, trgovina in druge storitve, d. o. o.

„Kot najugodnejša ponudba je bila z najvišjim številom točk ocenjena ponudba ZA-AZ, družbe za trgovino in storitve, d. o. o. Ponujeni znesek mesečne uporabnine je 2.000 evrov, vendar mora izbrani ponudnik do podpisa pogodbe izpolniti še določene pogoje (zavarovanje, bančna garancija ...). Nato lahko podpiše pogodbo, ki bo sklenjena za obdobje določenega časa treh let. Izdelava projektne dokumentacije s potekom del za objekt, ki bo namenjen pisarni za delovanje pristanišča pa tudi gostinski ponudbi, je v zaključni fazi. Predvidoma po praznikih, v začetku meseca maja, bo znana ocenjena vrednost projekta“ so na naša novinarska vprašanja v zvezi z izbiro gostinca odgovorili iz ptujske občine.

Dogajanje za prvi maj bo pestro, a lokala še ne bo …

Ašenbrener: „Zastavili smo si visoke cilje in pričakovanja!“

Preberite več v Štajerskem Tedniku

aplikacija

appstore  googleplay

Prometne informacije

  • 31.03.2020 17:45

    Zastoj tovornih vozil je na dolenjski avtocesti pred mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški, 4 km. Vozila so na odstavnem pasu.Čakalna[…]

51. FESTIVAL NARODNO-ZABAVNE GLASBE

 

 

radioptuj300